Peste 100.000 de conectări gratuite prin serviciul Wi-Fi oferit de Telekom în cadrul festivalului Untold

224
  • Acoperire internet Wi-Fi de 220.000 metri pătrați pentru întreaga suprafață Untold;
  • 000 de vizualizări ale clipurilor video Untold pe rețelele de socializare Telekom în perioada festivalului;
  • Aproape 1 milion de utilizatori au interacționat pe rețelele de socializare Telekom, în cele 4 zile de festival;

Acoperirea cu internet Wi-Fi a festivalului Untold a fost asigurată și anul acesta de către Telekom Romania, deservind astfel un perimetru de aproximativ 220.000 de metri pătrați. Pe parcursul celor patru zile de festival, rețeaua Wi-Fi oferită gratuit de către Telekom a înregistrat peste 100.000 de sesiuni de conectare simultane.

Rețeaua gratuită de internet Wi-Fi oferită de Telekom tuturor participanţilor a susținut activitățile de divertisment disponibile publicului la Untold. Astfel, scena Galaxy by Telekom şi Domul VR Experience realizat în parteneriat cu Samsung, precum și zonele de relaxare, au pus la dispoziția vizitatorilor o multitudine de activități, cu premii și concursuri, care au oferit o experiență de festival completă,” a declarat Ruxandra Rău, Director Strategie Brand și Comunicare Telekom Romania.

Astfel, peste 60.000 de persoane conectate la rețeaua Wi-Fi Telekom au accesat portalul interactiv dedicat festivalului, având ocazia de a participa la concursuri cu premii oferite pe loc în zonele Telekom.

Susținerea celui mai mare festival de muzică din România a generat rezultate pozitive și în social media, aproape 1 milion de utilizatori accesând conținut dedicat Untold de pe pagina de facebook Telekom Romania, iar clipurile video au atras 74.000 de vizualizări. Cele mai vizualizate postări au fost cele cu live-uri de la festival, atât pe pagina de Facebook Telekom, cât și pe pagina UNTOLD, internetul pentru livestream fiind oferit de către Telekom.

Telekom a oferit tuturor clienților de mobil care au avut bilet la festival un bonus de 100 GB trafic de date, continuând astfel promisiunea #NetLiberare lansată în aprilie. De asemenea, clienții Telekom au beneficiat de prețuri speciale pentru biletele Untold, respectiv reduceri de 20%.

De idei și implementare s-a ocupat agenția de activări BTL, Fieldstar.