Pentax KP – cameră foto DSLR pregătită de lumină slabă

433

Producătorul foto a lansat camera DSLR Pentax KP, un model pregătit special pentru fotografia pe lumină slabă. Evident, se descurcă excelent în toate situațiile, are un design compact/retro și un preț special.

Pentax KP are un senzor APS-C probabil realizat de Sony, cu un ISO nativ de 819.000, probabil unul din cele mai bune la ora actuală în aparatele foto de top. Doar Sony A7II S are ceva comparabil. Deși nu este recomandat să lucrați la ISO mare, noua generație de camere foto a reușit să rezolve problema zgomotului de imagine apărut la ISO crescut și se pare că imaginile ies foarte bine și pe întuneric.

Pentax este deținut acum de Ricoh, iar aceasta este prima cameră DSLR a loc care integrează stabilizare optică pe cinci axe, pentru a putea face fotografii foarte bune din mână, în mișcare. Ecranul este rabatabil cu diagonala de 3 inch, face 7 cadre pe secundă și are un autofocus în 27 de puncte. Bateria ține doar 390 de cadre, spre deosebire de aparatele lor mai avansate care rezistă 560 de cadre, dar body-ul este mai compact.

Camera foto urmează să fie disponibilă în magazinele de specialitate din 23 februarie, de la un preț de 1099 dolari.