Paw Patrol: expoziție interactivă pentru copii la Mega Mall

1821

În perioada 29 mai – 16 iunie, eroii din serialul de desene animate Paw Patrol vin într-o misiune specială la Mega Mall. În fiecare zi, în intervalul 10:00-20:00, cei mici îi vor putea cunoaște pe cățelușii pregătiți să salveze lumea și vor participa, alături de ei, la cinci ateliere educative. Accesul este gratuit și se face pe baza unei rezervări.

Paw Patrol este o echipă de șase căței de căutare și salvare, coordonată de Ryder, un copil pasionat de tehnologie, care îi ajută în misiunile de salvare. Misiunea cățeilor Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky și Zuma este de a-i proteja pe cei din comunitatea lor. La fel ca și oamenii, fiecare cățel are câte o meserie, cum ar fi pompier, ofițer de poliție sau pilot. Aventura de la Mega Mall, alături de eroii patrupezi durează aproximativ 50 de minute, iar cei mici vor descoperi lucruri interesante legate de profesia fiecărui cățel.

Expoziția Paw Patrol cuprinde cinci ateliere educative:

  • În zona Chase, condusă de Police Pup, cei mici vor avea ocazia să învețe regulile de circulație prin metode didactice distractive. Participanții vor putea descoperi alături de Chase cum să fie responsabili și cum să reacționeze în orice situație periculoasă.
  • În zona Marshall, alături de Fire Pup, participanții vor descoperi cât de interesante sunt misiunile cățelului-pompier Marshall.
  • În Zona Skye, cei mici o vor găsi pe Aviator Pup, cățelușa neînfricată căreia îi place să zboare. Aici copiii vor afla „secretele de frumusețe” ale simpaticei Skye și vor participa la alte activități surpriză.
  • Zona Rubble este condusă de morocănosul bulldog englez, Construction Pup, care îi va iniția pe copii în universul construcțiilor.
  • În zona Rocky, coordonată de Eco Pup, cei mici vor participa la un atelier despre reciclare și vor descoperi de ce este important să ofere o atenție deosebită mediului înconjurător.

În fiecare dintre cele cinci zone de activități va fi amplasat câte un photocorner cu tematica atelierului, în care copiii vor putea face fotografii alături de eroii canini preferați și vor păstra amintirea aventurilor din universul Paw Patrol.

Expoziția poate fi vizitată în zona Peek & Cloppenburg, iar accesul este gratuit. Accesul se poate face doar pe baza unei programări prin e-mail la adresa rezervari@megamallbucuresti.ro sau la numărul de telefon 0756.140.191.