Patru telefoane Nokia apar într-un misterios clip de prezentare

204

După cum știți, HMD Global a prezentat deja trei modele de telefoane Nokia la începutul acestui an, modelele Nokia 3, 5 și 6, care încă sunt așteptate să-și facă loc pe rafturile magazinelor din întreaga lume.

Din informații anterioare știm că HMD are în plan lansarea a cel puțin 7 telefoane Nokia în acest an. Deocamdată, pe lângă cele trei lansate la începutul anului, au mai apărut informații despre alte 3 modele: Nokia 7, Nokia 8 și Nokia 9.

Foarte ciudat însă, Evan Blass (@evleaks), o sursă de obicei foarte credibilă a postat contul său de Twitter un link către un clip de prezentare ciudat de pe platforma Vimeo. ”Ce mi se pare cel mai interesant legat de acest clip este că ne arată 4 telefoane, dar Nokia vinde doar 3 (și niciunul cu cameră duală)”, notează Blass pe contul său de Twitter.

Nu știm, dacă acesta doar se întreabă care este misterul legat de acest clip apărut pe Vimeo sau încearcă să ne sugereze că ne-am putea uita la patru noi telefoane noi. Modele care ar putea fi prezentate în perioada următoare.

Dacă ne uităm după modulele de cameră, niciun nu seamănă cu cele de pe Nokia 3, 5 sau 6. Și evident, niciunul dintre cele trei amintite nu dispune de cameră duală.

Clipul apărut pe Vimeo, pare să fie un clip de prezentare făcut de cei de la Nokia, dar e foarte greu să spunem că este autentic. Așa cum notam și mai sus, Evan Blass nu a oferit zvonuri false până acum și nu a promovat pe contul său informații care să ne inducă în eroare.

Mai mult, răspunzând celor care au comentat pe această postare, Blass afirmat că este un video oficial, pentru că utilizatorul care a urcat clipul pe Vimeo a lucrat mulți ani pentru Nokia.

https://www.youtube.com/watch?v=28oo2mGS0nU