Patru companii românești prezente în Topul Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2017

- Adrian Ungureanu
409

Trencadis, Tremend, APSISWARE și Qualitance reprezintă România în clasamentul Deloitte’s Technology Fast 500 pe Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) din acest an. Aflat la 17-a ediție, clasamentul este realizat de echipa globală Deloitte dedicată industriei IT, media și telecom.

Cele patru companii românești prezente în clasament fac parte din grupul celor 62 de companii din Europa Centrală reprezentate în clasament.

Integratorul de sisteme IT Trencadis din Baia Mare s-a clasat cel mai bine, pe locul 176, având o creștere de 710%. Următorul clasat a fost Tremend din București, locul 371, cu o creștere de 324%, urmat de APSISWARE, locul 467 după o creștere de 241% și Qualitance, locul 493, având o creștere de 226%. Atât Trencadis cât și Tremend au fost incluse în clasamentul din acest an Deloitte Technology Fast 50.

“Doresc să felicit companiile românești prezente în clasament și așteptăm să le vedem succesele și în anii care vin. Prezența în clasamentul Fast 500 reprezintă dovada competitivității pe plan internațional a companiilor românești. Prin intermediul acestei inițiative, Deloitte se află în miezul celei mai dinamice industrii, însoțindu-le astfel parcursul și incursiunea lor în viitor”, a declarat într-un comunicat remis redacțeii, Alina Mirea, partener Deloitte România.

Cu o creștere excepțională de peste 107 ori (107.117%), compania Deliveroo din Marea Britanie s-a clasat pe primul loc. Deliveroo oferă consumatorilor posibilitatea de a efectua comenzi la restaurante locale care altfel nu oferă livrare la domiciliu.

Anul acesta clasamentul Technology Fast 500 cuprinde companii din 18 țări, iar creșterea medie a fost de 1.377%, în creștere față de 967% în 2016. Creșterea individuală a companiilor prezente în clasament a fost între 220% și 107.117%. Cele mai multe companii prezente în clasament provin din industria software, media, hardware și comunicare.

No posts to display