Patinoarul Telekom Arena a atins capacitatea maximă

514

Prima zi de funcţionare a patinoarului Telekom Arena în noul an a atras public până la capacitatea maximă a patinoarului. Deschis oficial pentru publicul larg cu ocazia sărbătorilor de iarnă, noua atracţie în materie de patinaj şi hochei a fost asaltată în orele dedicate publicului larg. 

Aproximativ 600 de persoane au fost prezente pe gheaţă şi în tribunele celui mai modern patinoar naţional, dezvoltat la iniţiativa domnului Ion Ţiriac, în seara de 2 ianuarie 2017 – prima zi de funcţionare a arenei în anul care tocmai a debutat.

Sărbătorile de iarnă au întâmpinat copii cu vârste de până la 12 ani cu intrare liberă pe gheaţă patinoarului Telekom Arena, în timp ce grupurile organizate de copii beneficiază de program zilnic pentru instruire sportivă, la iniţiativa Fundaţiei Ţiriac.

Patinoarul este situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni), vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.