Panourile de protecție ale noului Galaxy Note 8 apar în imagini noi

- Adrian Ungureanu
214

Galaxy Note 8 este următorul cel mai așteptat telefon de la Samsung, iar zvonurile și scăpările de informații despre acesta nu încetează să apară, în condițiile în care toată îi oferă o atenție sporită.

O nouă serie imagini cu panourile de protecție ale noului Galaxy Note 8 a ieșit la suprafață. De această dată pe lângă panoul protector de sticlă, în imagini apare și folia care vine sub panoul de  sticlă.

Din imagini putem confirma, încă odată, dacă mai era nevoie, design-ul similar cu cel introdus de Samsung pe telefoanele Galaxy S8 în primăvara acestui an.

Putem observa că marginile din partea de sus și de jos a panoului de sticlă (stânga) sunt și mai subțiri decât pe modelele Galaxy S8, ceea ce înseamnă că display-ul de pe noul phablet va acoperi panoul frontal într-un procent și mai mare decât pe telefoanele lansate în primăvară.

Deocamdată, nu au mai apărut informații legate de data de lansare. Cele mai multe zvonuri spuneau că noul phablet ar putea fi lansat în luna august. Ultimele dintre făceau referire la finele lunii august, mai exact pe data de 26, în cadrul unui eveniment de va avea loc la New York.

Din păcate, Evan Blass (@evleaks), o sursă care nu prea greșește a oferit propriile zvonuri, care anunțau că Note 8 ar putea fi lansat abia în a doua parte a lunii septembrie.

Ținând cont de istoricul bun al zvonurilor lansate de Evan Blass am tinde să-l credem pe el, dar ar fi prea aproape de momentul lansării noilor iPhone-uri, iar Samsung ar fi preferat să-și fi lansat noul telefon înaintea celor de la Apple, pentru a avea timp să le ”fure” din clienți.