Panoul frontal al Xiaomi Mi Mix 2 iese la iveală într-o imagine spion

- Adrian Ungureanu
295

Chinezii de la Xiaomi vor prezenta peste 10 zile noul telefon Mi Mix 2, un nou telefon cu ecran care să acopere aproape în întregime panoul frontal.

Compania chineză a confirmat deja, oficial, data de prezentare, adică 11 septembrie, iar între timp și-a făcut apariția pe internet o imagine spion cu presupusul panou frontal al acestuia.

Din imagine observam că Mi Mix 2 va avea ecran cu muchii foarte subțiri pe trei din cele patru laturi ale sale. Doar în partea de jos se vede o ceva mai mult spațiu lăsat, dar acesta nu pare să prezinte niciun buton fizic.

Nu vedem niciun decupaj special în partea de sus a panoului, deci nici Mi Mix 2 nu va avea cameră pentru selfie-uri, iar Xiaomi nu va instala nici de această dată un difuzor clasic, mizând cel mai probabil pe un nou sistem piezoelectric ceramic.

Cât despre specificații, este așteptat ca telefonul să fie echipat cu un ecran de 6,4 inci, cu rezoluție Quad HD (2540×1440 pixeli), procesor Snapdragon 835 si trei versiuni RAM și spațiu de stocare intern: 4GB RAM + 128GB ROM; 6GB RAM + 128GB ROM; 8GB + 256GB ROM.