Panoul frontal al noului iPhone 8 descoperit pe internet – vești bune, dar și unele mai puțin bune

- Adrian Ungureanu
382

Așa cum probabil știți deja, Apple va lansa în toamna acestui an trei telefoane, iPhone 7s, iPhone 7s Plus și un al treilea model, la care toată lumea s-a referit până acum ca fiind iPhone 8, adică modelul aniversar care să marcheze 10 ani de la lansarea primului iPhone.

Acesta este și cel mai interesant dintre ele din moment ce așteptările fanilor sunt extrem de ridicate. Nu cu mult timp în urmă a apărut o imagine cu capacele spate ale celor trei telefoane, iar ca bonus vedem și panoul frontal al iPhone-ului aniversar.

Veștile bune care denotă din această imagine sunt că se confirmă încă o dată ideea că Apple va lansa trei telefoane noi în toamna acestui an, că vom avea un iPhone 8 cu ecran cu margini cât mai subțiri și poate cel mai important, că nu există nicio urmă de senzor de amprente pe capacul din spate al modelului iPhone 8, ceea ce înseamnă că Apple chiar a reușit să integreze senzorul în display așa cum se așteaptă toată lumea.

Vestea mai puțin bună, cel puțin din punctul meu de vedere, este aceea că Apple a decis să meargă în aceeași direcție ca și cei de la Essential și au ales să vină cu un display care este decupat în jurul senzorilor frontali. Am văzut ceva randări cu un iPhone 8 având un asemenea ecran, dar l-am ignorat pentru că nu am crezut că Apple va alege un asemenea design. Nu este nici original, nici foarte atractiv.