Panasonic încă mai există pe piața smartphone – a lansat Eluga I3 Mega

191

Panasonic este o prezența fantomatică pe piața smartphone, un nume despre care nu am mai auzit nimic de ceva vreme, dar care încă mai profită de apetitul pieței indiene pentru telefoane ieftine.

Ei bine, compania japoneză a lansat un nou telefon, o versiune îmbunătățită a unui model Eluga I3, denumit Eluga I3 Mega, un telefon modest, care încearcă să atragă prin bateria mult mai generoasă decât cea de pe predecesorul său, lansat în luna aprilie a anului trecut.

Eluga I3 Mega dispune de un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție HD (720p), un procesor quad-core tactat la 1,3 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern. Cei care vor mai mult spațiu au la dispoziție și un slot pentru card microSD, de până la 128 GB.

Camera principală are un senzor de 13 MP, în timp ce iubitorii de selfie-uri au la dispoziție un senzor de 5 MP. Telefonul rulează Android 6.0 și este dotat cu o baterie de 4.000 mAh, mult peste cei 2.700 mAh pe care îi avea bateria de pe modelul Eluga I3.

După cum vă puteți da seama, este un telefon de buget și se pare că va fi disponibil pentru piața din India, la un preț recomandat de 11.490 de rupii, adică undeva în jurul a 160 de euro. Nu este nimic sigur, dar nu cred că acest telefon va ajunge vreodată în Europa.