Orange România aduce noile iPhone-uri și Apple Watch 3 începând cu 29 septembrie

- Adrian Ungureanu
261

Orange România va oferi noua generație iPhone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3, clienții având posibilitatea de a plasa precomenzi începând cu data de 22 septembrie, iar în magazine vor fi disponibile în magazine începând cu data de 29 septembrie.

În premieră pentru România, abonații Orange care utilizează iPhone cu iOS11 pot urmări cu ușurință consumul de date înregistrat și resursele disponibile și de asemenea, pot activa extra-opțiuni Orange accesând direct secțiunea de Setări din meniul iPhone, se arată într-un comunicat remis redacției.

Mai mult, clienții Orange se pot bucura de Apel 4G și Apel Wi-Fi, servicii Orange care permit utilizatorilor să efectueze apeluri de înaltă calitate, folosind rețeaua 4G sau o rețea Wi-Fi.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile pentru clienții Orange Romania prin programul Top Upgrade, conceput pentru cei care vor să folosească cel mai recent iPhone, fără a plăti în avans.

Cu Top Upgrade, clienții primesc cel mai nou model iPhone și plătesc doar o taxă fixă de chirie lunară și asigurarea telefonului.

Programul este disponibil în magazinele Orange și se adresează clienților care aleg un abonament de minim 11 euro, pentru o perioadă de 24 de luni.