Orange lansează în exclusivitate în România Garmin vivoactive 3 Music

446

Clienţii Orange pot achiziţiona în exclusivitate începând de astăzi Garmin vivoactive 3 Music, ceasul inteligent care îmbină caracteristicile unui smartwatch dedicat persoanelor cu un stil de viaţă activ cu cele dedicate divertismentului.

Cu vivoactive 3 Music pasionaţii de sport şi nu numai se pot bucura de muzica preferată în timpul antrenamentelor, oriunde s-ar afla, graţie opţiunii de stocare a fişierelor audio direct pe dispozitiv. Ceasul oferă posibilitatea de a salva până la 500 de melodii care pot fi transferate cu uşurinţă de pe computerul personal cu ajutorul aplicaţiei dedicate Garmin. Astfel, utilizatorii pot asculta melodiile preferate, de la încheietura mâinii, conectând ceasul la orice pereche de căşti compatibile cu Bluetooth.

De la alergare, înot sau antrenamente de forţă, la snowboarding, golf sau chiar yoga, ceasul oferă informaţii detaliate despre fiecare activitate. Astfel, sistemul integrat de GPS oferă cu acuratețe detaliile unei sesiuni de antrenament în timp ce tehnologia Elevate permite măsurarea pulsului la încheietura mâinii pentru o mai bună monitorizare a condiţiei fizice şi a nivelului de stres.

Noul ceas Garmin este în acelaşi timp companionul perfect şi pentru activităţile de zi cu zi. Conectat la smartphone, ceasul poate fi folosit pentru a vedea şi răspunde la mesaje text, a vizualiza e-mailuri sau alertele primite de la aplicaţiile cel mai des folosite pe telefonul mobil.

Garmin vivoactive 3 Music este disponibil în oferta Orange la preţul de 329 euro: https://oran.ge/GarminVivoactive3Music