Oppo va lansa pe 23 martie două noi telefoane dedicate pasionaţilor de selfie-uri

205

Chinezii de la Oppo vor lansa peste două săptămâni două noi telefoane care vor avea ca punct forte camerele pentru selfie-uri. Este vorba de modelel Oppo F3 şi F3 Plus, pe care compania chineză le promovează intens în Filipine de vreo două zile.

Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 23 martie. Din păcate ştim că lansarea va avea loc în Filipine, deci nu ştim dacă aceste telefoane vor fi disponibile şi în alte ţări. Cu siguranţă vor ajunge şi în China, dar nu ştim despre planurile legate de pieţele non-asiatice.

Referitor la telefoane, acestea sunt promovate de Oppo pentru camerele dedicate iubitorilor de selfie-uri. Se pare că ambele telefoane vor avea camere frontale duale, oferindu-le astfel mai multe opţiuni iubitorilor de poze cu ei înşişi. Totuşi există ceva dubii că ambele vor avea cameră frontală pentru selfie-uri.

Indiciul ar fi telefoanele produse de vivo, companie care face parte din acelaşi grup ca şi Oppo. Modelele Oppo F3 şi F3 Plus par să fie din acelaşi segment ca şi vivo V5 şi V5 plus, dar doar modelul Plus are cameră de selfie duală.

Deocamdată trebuie să aşteptăm până pe 23 martie să aflăm răspunsurile la toate întrebările, în special cele legate de disponibilitate. Cu siguranţă şi europenii şi americanii s-ar bucura de un telefon care face selfie-uri frumoase.