Oppo pregăteşte un Find 9 cu dotări de top

- Adrian Ungureanu
197

Chinezii de la Oppo au fost vedetele pieţei de telefoane chineze în 2016, înregistrând o creştere de 109% a vânzărilor pe piaţa locală şi detronând iPhone din postura de cel mai bine vândut model din China, cu telefonul Oppo R9.

Compania vrea să profite de elanul luat în 2016 şi continuă şirul lansărilor. Acum două săptămâni au apărut primele informaţii legate de următorul model din seria Find, despre care se spunea că va fi lansat în două variante.

Aceste informaţii au fost confirmate acum, de un utilizatori al reţelei de socalizare chineze Weibo, care a venit şi cu câteva detalii legate de specificaţiile tehnice. Ca dimensiuni, se pare că nu vor fi diferenţe, aceste venind din interiorul telefoanelor.

Ambele vor veni cu ecrane de 5,5 inci, cu rezoluţie Quad HD, edge-to-edge, baterii de 4.100 mAh şi acelaşi set de camere foto, cu senzori principali de 21 MP, iar cei frontali cu senzori de 16 MP.

Diferenţele mari dintre cele două telefoane sunt date de procesoare, RAM şi spaţiu de stocare. Modelul mai puternic va veni cu procesoarele de ultima generaţie de la Qualcomm, Snapdragon 835, 6 GB memorie RAM şi până la 128 GB spaţiu de stocare intern. Modelul mai slab, va veni cu procesoare Snapdragon 653, 4 GB memorie RAM şi până la 64 GB spaţiu de stocare intern.

Referitor la lansare, se pare că deocamdată, nu se ştie exact o dată, dar noile modele Oppo Find 9 ar trebui prezentate în prima jumătate a acestui an.

No posts to display