Oppo a prezentat modelele F3 și F3 Plus, telefoane cu camere duale pentru selfie-uri

- Adrian Ungureanu
197

Iubitorii de poze cu ei înșiși vor avea în curând la dispoziție două telefoane create special pentru ei de chinezii de la Oppo și anume F3 și F3 Plus.

Ambele telefoane ies în evidență prin camera duală frontală de care dispun, iar Oppo le promovează ca fiind telefoane ”selfie expert”, încercând să-i atragă și mai mult pe ”selfiești”.

Camere de pe cele două telefoane au senzori de 16 MP și de 8 MP. Acestea ar trebui să le ofere iubitorilor de selfie-uri posibilitatea să-și facă inclusiv poze 3D, poze în care fundalul să fie ”blurat” și așa mai departe. În plus Oppo a dotat aplicația de cameră cu versiunea 4.0 a funcției Beutify dezvoltată chiar de companie.

Modelul Oppo F3 Plus va avea un preț de aproximativ 475 de dolari, iar modelul mai mic încă nu se știe acest aspect. Asta pentru că modelul Plus este deja pregătit de lansare în magazine. De la 1 aprilie va fi disponibil în magazinele din India. Din păcate, Oppo nu a anunțat dacă sau când va fi lansat și în alte pieței. Modelul F3, va ajunge în magazine abia din luna mai.