OnePlus postează pe Twitter o poză reală cu OnePlus 6

- Adrian Ungureanu
453

OnePlus 6 chiar are o strategie care devine deja o tradiție. În ultimii ani, compania nu a așteptat ca zvonacii să-și facă treaba și a oferit, puțin câte puțin, informații despre telefoanele lor înainte de lansare.

După ce au confirmat o parte din specificații, dar și faptul că va avea decupaj în ecran, în stilul iPhone X, prin vocea CEO-ului companiei, Pete Lau, OnePlus a postat pe contul oficial de Twitter o imagine cu noul OnePlus 6, pe care o puteți vedea mai jos.

Cei drept, OnePlus 6 este ascuns bine sunt un model OnePlus 5T. Nu vedem decât o muchie din telefon, dar vedem că va avea dimensiuni similare cu telefonul lansat în toamna anului trecut.

Au mai apărut ceva informații și pe căi neoficiale, o listă cu cele mai importante specificații ale noului telefon scăpând deja pe internet.

OnePlus 6 este echipat cu cel mai bun procesor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 845, octa-core, tactat la 2,7GHz. În mod surprinzător, ar fi echipat cu 8GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare internă.

Componenta foto ar fi formată dintr-o cameră principală duală, cu senzori de 20MP și 16MP și o cameră frontală, pentru selfie-uri, de 20MP. Nu în ultimul rând, telefonul va fi livrat cu Android 8.1 Oreo și va fi alimentat de o baterie de 3.450mAh.