OnePlus confirmă oficial o parte din specificațiile lui OnePlus 6

- Adrian Ungureanu
410

Compania chineză reia rețeta de anul trecut. La fel a făcut și cu OnePlus 5. Nu are răbdare până la lansare și ne dezvăluie, puțin câte puțin, ce noutăți aduce noul lor telefon.

Oricum, informațiile au apărut pe surse până acum, dar acum avem confirmare oficială pe forumul său oficial, printr-un articol postat chiar de CEO-ul companiei, Pete Lau.

Astfel, OnePlus 6 va avea procesor Snapdragon 845, cel mai bun produs de Qualcomm la ora actuală, 8GB memorie RAM și va oferi până la 256GB spațiu de stocare intern.

Șeful OnePlus a explicat că echipa de ingineri vor pregăti telefonul să ruleze fără cusur. ”După ce am oferit atât de mult timp viteză și fluență în rulare, nu puteam face un pas înapoi. Valoarea unui produs premium, de generație nouă, este dată de vizibilitatea îmbunătățirilor aduse telefoanelor. Despre asta e vorba. Nu puteam fi mai entuziaști decât suntem acum, să putem ridica din nou ștacheta pentru o experiență de utilizator fără cusur”, a declarat Pete Lau.

OnePlus a scos încă de la primul model telefoane cu performanțe ridicate, iar telefoanele lor au câștigat instantaneu supra-numele de ”flagship killer”. În ultimii ani, nu au mai avut aceeași anvergură pentru că au început să crească prețurile. Primele modele au fost extrem de atractive pentru că ofereau performanțe similare cu modelele Galaxy S de la Samsung sau cu iPhone-urile, dar la prețuri mult, mult mai mici.