OnePlus confirmă lansarea unui nou telefon pe 5 noiembrie

- Adrian Ungureanu
357

Se pare că până la urmă va exista și un model intermediar OnePlus 5T, iar acesta va fi lansat la începutul lunii viitoare, iar evenimentul a fost confirmat oficial de compania chineză.

OnePlus a început să trimită invitații pentru un eveniment ce va avea loc pe 5 noiembrie, iar în ilustrația folosită pentru această invitație se vede silueta unui telefon care are în dreptul ecranului litera ”T”, indiciu mai mult decât suficient pentru a confirma lansarea unui model intermediar OnePlus 5T. Inițial se credea că OnePlus 5T nu va mai fi lansat pentru c[ OnePlus 6 ar urma să fie lansat mai devreme, dar se pare că zvonurile nu au fost corecte.

Se pare că decizia de a lansat un model OnePlus 5T ar veni și pe fondul faptului că stocurile de OnePlus 5 ar fi fost epuizate, cu excepția Indiei. Totodată, cum se apropie sezonul cadourilor este foarte probabil ca OnePlus să nu dorească să rateze cea mai bună perioadă de vânzări din an, așa că lansarea unui model nou este mai multe decât binevenită la începutul lunii noiembrie.