OnePlus anunță că va lansa un update care să rezolve eroarea ”911 reboot”, pentru OnePlus 5

- Adrian Ungureanu
203

De câteva zile încoace tot mai mulți utilizatori de OnePlus 5 din Statele Unite și alți câțiva din Europa au început să semnaleze o problemă destul de serioasă, și anume restartarea telefoanelor în cazul în care încercau să sune la numerele de urgență.

Fiind preponderent întâlnită în SUA, eroarea a primit rapid numele ”911 reboot”, iar compania chineză nu avea cum să nu reacționeze la o asemenea problemă. Cei de la OnePlus au anunțat că au luat legătura cu primul utilizatori care a semnalat problema și că ar fi găsit o soluție.

”Am luat legătura cu clientul care a semnalat această problemă și am testat deja software-ul care să o rezolve. Vom face disponibil un update software în curând”, au anunțat oficialii companiei chineze, pe Reddit.

Așa cum notam și mai devreme, în ultimele zile mai mulți utilizatori care s-au plâns de această problemă, unul dintre ei încercând să alerteze pompierii după ce a văzut o casă luând foc, dar telefonul s-a repornit de două ori încercând să sun la 911.

Și se pare că situația nu este valabilă doar pentru State, pentru că platforma Reddit un utilizator din Europa a avut aceeași problemă încercând să sune la 112.