OnePlus 5T apare pe AnTuTu – 8GB memorie RAM și două camere de 20MP

- Adrian Ungureanu
354

OnePlus va lansa săptămâna viitoare o versiune actualizată și îmbunătățită a modelului OnePlus 5 lansată în prima parte a acestui an, denumită OnePlus 5T, pe aceeași rețetă ca și OnePlus 3T.

Prezentarea telefonului a fost confirmată pe data de 5 noiembrie, chiar de către compania chineză, iar modelul a fost descoperit între timp în baza de date a testului de referință chinez, AnTuTu.

Înregistrat cu numele de model OnePlus A5010, acest telefon dispune de procesor Snapdragon 835, procesor grafic Adreno 540, 8GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare intern.

Dimensiunea display-ului nu este specificată, dar apare ca având rezoluție Full HD+ (2160×1080), ceea ce înseamnă, că ecranul va avea format 18:9. Un teaser postat de OnePlus ieri arăta doar o mică parte din telefon, arăta că senzorul de amprentă este montat sub camera din spate a telefonului. Ceea ce înseamnă că OnePlus 5T nu va mai avea buton Home fizic.

Cât despre camere, rezultatele din AnTuTu arată o pereche de camere, față și spate, cu senzori de 20MP fiecare. Telefonul va fi livrat cu Android 8.0 la bord.