Oficialii Samsung confirmă că lucrează la Galaxy Note 8

- Adrian Ungureanu
248

Gama de telefoane Galaxy Note a fost una din cele mai apreciate serii de telefoane de pe piaţă, nu doar de la Samsung. Poate că nici modelele din familia Galaxy S nu s-au bucurat de aprecierile de care s-au bucurat modelele Note.

2016 a fost unul cu ghinion pentru phablet-urile de la Samsung, problemele deja cunoscute, afectându-i imaginea, oricât de mult ar spune Samsung că fanii acestei game sunt foarte loiali.

Mizând pe loialitate Samsung a decis să continue dezvoltarea acestei game, iar Galaxy Note 8 va fi următoarea generaţie. Nu sunt doar zvonuri, informaţiile venind chiar de la şefii Samsung.

Şeful diviziei de mobile a Samsung, DJ Koh a confirmat că vor fi lansate în a doua parte a acestui an, în timp de preşedintele subsidiarei din SUA a Samsung, Tim Baxter, anunţă fanii familiei Galaxy Note aşteaptă un model cu care să-şi înlocuiască vechile telefoane.

Dacă vin cu un model care să respecte standardele din anii fără probleme, Samsung nu ar trebui să aibă mari probleme să readucă faima phablet-urilor sale, atât de apreciate, până la dezastrul din 2016.

No posts to display