Oficialii Samsung confirmă amânarea lansării Galaxy S8

301

Oficialii Samsung au anunțat astăzi nu doar rezultatele ancehetei Note 7 și măsurile de prevenire luate, ci și faptul că Galaxy S8 nu se va lansa oficial la Mobile World Congress în Barcelona. Se confirmă astfel teoria că următorul flagship va veni în aprilie 2017.

Unul dintre cele mai așteptate telefoane ale momentului, Samsung Galaxy S8 urmează să aibă design nou, dotări tehnice de ultimă generație și un asistent virtual avansat, Bisby, diferit de ceea ce oferă principalii rivali. Conform zvonurilor urma să se lanseze la MWC 2017, pe 26 februarie, la tradiționalul eveniment Samsung de la Barcelona. Din ce știm la ora actuală, evenimentul rămâne programat, dar vor prezenta alte gadgeturi sau tehnologii noi, nu avem detalii. Cert este că nu va fi S8.

Koh Dong-jin, șeful diviziei de mobile de la Samsung, a făcut această afirmație în cadrul evenimentului dedicat Note 7. Compania sud-coreeană a confirmat de asemenea că lucrează la Note 8, în ciuda faptului că numele este asociat acum în cultura populară cu eșecul Note 7. Oficialii companiei cred că pe viitor fanii Note vor reveni la utilizarea acestui model, care nu va mai avea probleme.

Se pare că lansarea Samsung Galaxy S8 va fi în aprilie 2017, iar recent au apărut zvonuri că va fi un eveniment și pe 29 martie. Este posibil ca telefonul să fie anunțat pe 29 martie cu lansarea comercială în aprilie. Sau evenimentul din martie să fie doar regional, în timp ce lansarea globală să fie în aprilie. Rămâne să vedem.