Oficial HMD Global anunță că vor mai lansa telefoane până în vară

- Adrian Ungureanu
221

Cam 120 de țări din întreaga lume așteaptă lansarea efectivă în magazine a smartphone-urilor Nokia 3, 5 și 6 și a feature phone-ului Nokia 3310, care este programată în al doilea trimestru al acestui an, adică în intervalul aprilie-iunie.

Tot în acest interval, însă, se pare că vom mai asista la prezentarea altor modele de telefoane. Informațiile vin chiar din partea unui oficial al HMD Global, din partea lui Ajey Mehta, vicepreședintele filialei din India a companie care produce noile telefoane cu brandul Nokia. Acesta a afirmat că ”ar trebui să prezentăm următorul set de telefoane până la finele celui de al doilea trimestru”.

Din câte știm până acum, HMD Global avea programată lansarea a 6-7 smartphone-uri în acest an, până acum a prezentat 3 modele, așa că până la finele anului va trebui să mai vedem în 3-4 modele.

Deocamdată au apărut zvonuri despre modelele Nokia 7 și Nokia 8, două modele de clasă medie și care ar putea fi prezentate în iunie. În al treilea trimestru, în plină vară am putea să vedem flagship-ul Nokia 9, primul telefon care să se ia la ”trântă” cu iPhone-urile și Galaxy S-urile rivalilor de la Apple și Samsung. Totuși, este mult mai probabilă o prezentare a primului flagship adevărat Nokia de la revenire, mai în prag de toamnă.