O taiwaneză susține că al său iPhone 8 Plus a explodat în timp ce era la încărcat

- Adrian Ungureanu
479

Explodat pare puțin cam mult spus pentru că din cele două poze care au ajuns pe internet cu telefonul în cauză nu se văd urme clare de explozie, dar dacă este adevărat este o problemă destul de serioasă.

O femeie din Taiwan, din Taichung City, a cumpărat pe 23 septembrie un iPhone 8 Plus. Telefonul a mers fără probleme până marți (26 septembrie) când femeia a decis să pună telefonul la încărcat.

Femeia susține că a folosit încărcătorul original și că telefonul mai avea totuși, 70% baterie. După doar 3 minute, susține femeia, telefonul a explodat iar ecranul telefonului s-a desprins, așa cum vedeți și în imaginile care însoțesc acest articol.

Telefoanele sunt destul de bine prinse, așa că este nevoie de o forță destul de mare pentru ca un iPhone desfacă într-un asemenea hal. Partea suspectă, cel puțin din imagini, că nu vedem nicio urmă de ”incendiu”. Nici pe partea frontală, nici pe capacul din spate. Nu fum, nu material topit, nimic. Ceea ce mă face să cred că altceva a cauzat desprinderea panoului frontal de restul telefonului. Este foarte posibil, doar ca bateria să se fi umflat, dar sunt mai multe aspecte, care ne face să credem că altul este motivul pentru care iPhone 8 Plus din imagini a ajuns în această situație.

Femeia a dus telefonul la operatorul de telecomunicații de unde l-a cumpărat, telefonul urmând să fie analizat pentru a vedea cauzele clare a acestui incident.