O randare ce pare oficială a noului Moto X4 își face apariția pe internet

- Adrian Ungureanu
193

Moto X4 ar fi trebuit lansat pe data de 30 iunie, dar din cauza unor probleme legate de aprovizionarea de procesoare de la Qualcomm i-ar fi determinat pe cei de la Lenovo să amâne lansarea.

Potrivit zvonurilor apărute în săptămâna trecută, Qualcomm se confruntă cu o cerere prea mare pentru procesoarele Snapdragon 660 și nu ar fi putut onora toate comenzile. Probabil de aceea, ultimele scurgeri de informații legate de specificațiile telefonului ne arată că Moto X4 va fi dotat cu procesoare Snapdragon 630, în loc de 660.

Potrivit cunoscutului zvonac Evan Blass, ecranul de 5,2 inci al telefonului va oferi rezoluție Full HD, va dispune de 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. De asemenea, acesta spune că bateria va fi de 3.000 mAh.

Moto X4 va veni cu o cameră principală duală, cu senzori de 12 MP și 8 MP, iar camera frontală, cea de selfie-uri, va avea un senzor de 16 MP. Telefonul este rezistent la apă și praf având certificare IP68 și dispune de senzor de amprentă.

Data lansării încă nu este cunoscută, dar ar putea fi lansat în această lună. Cel puțin asta am putea deduce, după ce același Evan Blass a postat pe Twitter o randare ce pare oficială.

Din imagine putem vedea că telefonul dispune de cameră principală duală și observăm și senzorul de amprentă amplasat pe panoul frontal, sub display. Una peste alta, telefonul nu arată rău deloc.