O presupună machetă de iPhone 8 apare într-un nou clip video

- Adrian Ungureanu
299

Este deja a treia oară în mai doar o săptămână când putem vedea o machetă de iPhone 8, telefonul aniversare de la Apple, probabil cel mai așteptat telefon al anului.

Cel mai probabil, modelul din acest clip video nou apărut pe YouTube este același ca și cel care a apărut într-o serie de imagini postate de OnLeaks pe Twitter în urmă cu săptămână. Cealaltă machetă a fost realizată de Benjamin Geskin.

Modelul care apare în imagini urmează fidel zvonurile și speculațiile din ultimele luni. Vedem un ecran care acoperă aproape complet panoul frontal, cu excepția acelui mic decupaj din partea de sus a ecranului, unde au fost instalate difuzorul și senzorii foto.

Nu vedem nici butonul Home fizic, nici senzor de amprentă pe partea din spate, susținând zvonurile că Apple a reușit să vină cu un senzor de amprentă integrat în display care să funcționeze la parametrii optimi. Totodată, vedem și camera principală duală, cu așezare de verticală, așa cum a fost descrisă în mai toate zvonurile de până acum.

Una peste alta, dacă produsul final fi asemănător cu această machetă, iPhone 8 ar trebuie să-i mulțumească pe fanii telefoanelor de la Apple.