O nouă poză spion cu Galaxy Note 8 contrazice ultimele zvonuri privind senzorul de amprentă

- Adrian Ungureanu
290

O temă tot mai intens discutată este aceea referitoare la cine va reuși să aducă pe piață prin telefon cu senzor de amprentă integrat în display: Samsung sau Apple?

Ținând cont de calendarul lansării, Samsung are prima șansă, pentru că în ultimii ani, modelele Galaxy Note au fost lansate înaintea iPhone-urilor de la Apple. Numai că zvonurile din ultima vreme spun că sud-coreenii ar fi renunțat la această provocare.

Mai întâi am văzut că un oficial de la Samsung ar fi spus că nu vor să riște, iar din cauza unor limitări tehnice, Galaxy Note 8 nu va avea senzorul integrat în display. Apoi au apărut și aceste schițe care au confirmat această informație, schițe din care putem vedea că un senzor de amprente este prezent pe spatele telefonului, sub camera principală duală.

Numai că azi a apărut o poză spion cu un telefon Samsung, unul destul de mare, care are cameră duală și care se potrivește cu descrierile anterioare referitoare la Galaxy Note 8. Imaginea este reală, asta nu intră în discuție. Dar, telefonul din imagine este Galaxy Note 8? Este produsul final sau doar un prototip care nu va ajunge pe piață?

Deocamdată sunt întrebări la care nu avem răspunsuri. Deocamdată, se pare că Apple rămâne favorită în a aduce primul telefon cu senzor de amprentă integrat în display, din moment ce zvonurile cele mai recente afirmă că gigantul american a reușit să vină cu o tehnologie funcțională și care poate fi scoasă la vânzare. Samsung dispune de propria tehnologie, dar deocamdată, nu este la nivelul în care să poată fi folosită fără să apară nicio problemă.