O nouă posibilă dată la care ar putea fi lansat Galaxy Note 8

- Adrian Ungureanu
301

Au început să se înmulțească zvonurile și speculațiile legate de posibila dată de lansare a noii generații de phablet-uri de top de la Samsung, dar și despre locația în care va fi prezentat.

Inițial s-a vorbit despre o posibilă lansare la IFA Berlin 2017 care va avea loc anul acesta în intervalul 1-6 septembrie, dar încă de la bun început păreau că sunt puține șanse ca Samsung să lanseze Galaxy Note 8 în cadrul evenimentului de tehnologie berlinez.

Ultimele zvonuri, apărute chiar ieri, afirmau că ar putea fi lansat în a treia săptămână din luna august, adică undeva în intervalul 14-20 august, iar locația favorită ar fi New York, oraș în care Samsung și-a prezentat și în anii anteriori telefoanele.

Astăzi, însă, au apărut informații care contrazic parțial zvonurile de ieri. Se pare că New York rămâne în schemă, dar data de lansare este abia în ultima săptămână din luna august, mai exact pe data de 26, confirmând zvonurile apărute în urmă cu două săptămâni care spuneau că Note 8 va fi lansat spre finalul lunii august.

Ar fi cu o săptămână mai devreme decât dacă ar fi fost lansat la IFA 2017, dar mult mai târziu decât data la care a fost lansată generația de anul trecut, care a fost prezentată de data de 2 august, iar în magazine ajungea începând cu data de 19 august.