O nouă confirmare că viitoarele iPhone-uri vor veni cu încărcare wireless

908

Apple este fost unul din puţinii producătorii mari de telefone care nu încă au introdus încărcarea bateriilor wireless. Au apărut mai multe speculaţii în ultima perioadă legată de introducerea noilor tehnologii pe viitoarele iPhone-uri, dar acum devine destul de clar.

Apple s-a alătura Wireless Power Consortium, organizaţie din care mai fac parte printre alţii Qualcomm, HTC, Sony, Nokia, Toshiba, Panasonic, LG, Samsung sau Huawei. Adică toată lumea bună.

Informaţiile anterioare indicau faptul că nu doar iPhone-ul aniversar va beneficia de tehnologii noi ci şi modelele iPhone 7s şi 7s Plus. Deşi au mai apărut astfel de informaţii, despre faptul că toate cele trei modele vor primii încărcare fără fir, iată că acum sunt confirmate.

Modelele actualizate ale gamei lansate în toamna trecută, adică iPhone 7s şi 7s Plus, vor primii şi ele module de încărcare a bateriei fără fir, un lucru care ar fi trebuit să se întâmple, chiar dacă nu ar fi fost şi lansarea lui iPhone 8 sau iPhone X, modelul special, pregătit pentru a aniversa 10 ani de la lansarea primului iPhone.

Mai toţi marii producători de smartphone-uri au cel puţin un model care beneficiază de încărcare wireless. Rivalii de la Samsung au introdus încărcarea wireless pe telefoanele lor încă de acum doi ani, aşa că Apple a rămas în urmă.