O machetă de Galaxy Note 8 confirmă camera duală și senzorul de amprentă integrat display

- Adrian Ungureanu
239

Galaxy Note 8 este următorul vârf de gamă pe care-l așteptăm de la Samsung, model ce urmează să fie lansat în această vară, dacă nu în prima lună de toamnă, la IFA Berlin 2017.

Se speculează că va avea cam tot ce nu au putut primii modelele Galaxy S8 și S8+, cum ar fi cameră duală și senzor de amprentă integrat în display. Aceste lucruri ne sunt confirmate și de un clip cu o presupusă machetă a lui Note 8 care a apărut pe YouTube.

Încă nu este nicio confirmare legată de senzorul de amprentă deocamdată. Se vorbește că integrarea unui astfel de senzor în display este misiune destul de grea, iar dacă informațiile sunt corecte înseamnă că Samsung le va luat fața celor de la Apple încă odată. Apple ar urma să aducă aceeași tehnologie pe iPhone-ul aniversar, care va fi lansat în toamnă.

Macheta din clip este comparată cu un model de Galaxy S7 Plus și se vede că Note 8 este foarte mare. Din ce ne dăm seama, doar display-ul lui Note 8 ar putea fi mai mare decât Galaxy S7 Edge Plus.

Ne-am dori să afirmăm că așa va arăta Galaxy Note 8, dar deocamdată nu putem fi siguri 100%. Și modelele Galaxy S8 ar fi trebuit să vină cu camere duale și senzor de amprente integrat în display, dar până la urmă nu au beneficiat de aceste componente.