O cască AirPod a explodat în Florida – utilizatorul a avut noroc!

- Adrian Ungureanu
425

Un incident destul de grav s-a petrecut în statul american Florida, unde un utilizator de căști wireless AirPod produse de Apple afirmă că una din căști a explodat.

Jason Colon, posesorul căștilor buclucașe, se alfa la o sală de fitness și asculta muzică în timp ce făcea exerciții. La un moment dat, căștile s-au oprit și nu mai funcționau. Acesta și-a scos căștile din urechi și le-a pus un unul din echipamentele de sport din sala de sport.

S-a dus să cheme pe cineva, iar când s-a întors casca pentru urechea dreaptă era făcută fușii iar plasticul era topit. Unele părți din cască sunt chiar carbonizate, semn că a avut loc o aprindere și este mai mult decât clar că acea cască a explodat.

Conștient de norocul pe care l-a avut pentru că și-a scos la timp căștile din urechi, Jason Colon a declarat că: ”Nu știu ce mi s-ar fi putut întâmpla dacă aveam casca în ureche. După cum arată casca este foarte posibil să fi suferit cel puțin arsuri la nivelul lobului urechii”.

Proprietarul căștilor crede că este vorba de un defect al bateriilor. Cei de la Apple au fost înștiințați și au anunțat demararea unei anchete pentru a determina care a fost cauza acestui incident.

Bateriile din AirPods sunt destul de mici, iar nimeni nu poate confirma incidentul, în afara proprietarului lor, așa că până când Apple nu rezolvă misterul din spatele defecțiunii nu putem fi siguri de s-a întâmplat.

Este posibil ca povestea reală să nu fie asta. Este foarte posibil să fie un caz unic, care s-a petrecut în condiții speciale, dar până când nu avem vești noi, dacă observați că este ceva în neregula cu căștile voastre, mai bine le scoateți din urechi.

Vom încerca să vă ținem la curent, imediat ce apar vești noi.