Nu aveți electrocasnice cu brand de fashion? Häfele România prezintă colecția Dolce&Gabbana

- Adrian Ungureanu
168

Filiala locală a companiei germane Häfele, a anunțat că va aduce pe piața locală noua colecție de electrocasnice Smeg realizată în colaborare cu Dolce&Gabbana, colecția „Sicily is my love”, care iese în evidență cu designul extrem de colorat.

Colecția „Sicily is my love” cuprinde de la prăjitoare de pâine, storcătoare de fructe și legume, espressoare, fierbătoare, blendere, până la mixere cu bol și storcătoare de citrice, toate acestea sunt învăluite de un imprimeu viu colorat inspirat din Sudul Italiei.

Decorul cu lămâi aurii, fructe citrice, pere și cireșe de un roșu aprins sunt doar câteva dintre detaliile tipic siciliene încadrate în forme geometrice triunghiulare ce poartă numele de „crocchi”.

Există, de asemenea, și motive florale delicate inspirate de plantele prezente pe coastele siciliene, imagini cu fascinantul munte Etna, înconjurate de frize decorative, ruine pitorești ale templului grec al lui Castor și Polux, situat în faimoasa Vale a Templelor, stema Siciliei, dar și o serie de detalii asemănătoare frunzelor de acant stilizate.

Conceptul „Sicily is my love” este un omagiu adus lui Domenico Dolce și lui Stefano Gabbana, a căror casă de suflet este și va rămâne Sicilia, dar și în general Italiei și gastronomiei italienești.

Häfele România va pune la dispoziția consumatorilor locali noua colecție Smeg Dolce&Gabbana abia din luna decembrie a anului 2017.