Noul Soul X5 Pro, AI și funcțiile sale aplicate

399

Pentru a profita la maxim de funcțiile lui Soul X5 Pro, Allview vine în întâmpinarea utilizatorului cu o secțiune nouă de hint-uri și sfaturi privind o utilizare mai ușoară și eficientă a noului dispozitiv.

Printre avantajele și îmbunătățirile aduse de AI noului Soul X5 Pro se regăsesc: sisteme inteligente de curățare a memoriilor RAM și Cache, optimizarea proceselor din background, pornirea automată a aplicațiilor dorite, monitorizarea și notificarea aplicațiilor care urmează să pornească în fundal, reducerea consumului în timpul nopții, precum și propunerea de a îngheța sau dezinstala aplicațiile folosite foarte rar.

Din punct de vedere al consumului de date, Soul X5 Pro monitorizează și afișează notificări despre aplicațiile care vor să consume net peste limita impusă, și nu în ultimul rând, permite setarea consumului pentru fiecare aplicație în parte.

UI 3.0 swipe asigură ergonomia experienței cu utilizatorul prin câteva funcții inedite precum: deblocarea instantă a dispozitivului, protecția ochilor, oprirea închiderii display-ului cât timp utilizatorul îl privește, notificări personalizate, gesturi inteligente, utilizarea întregului meniu prin gesturi swipe cu un singur deget din mijlocul ecranului, cât și ascunderea instantă a bretonului Notch.

Pe lângă cele de mai sus, Inteligența Artificială ajută la identificarea scenelor, calitatea imaginilor HDR, group selfie, face beauty, cât și la funcția bokeh implementată pe ambele camere foto ale smartphone-ului.

Sfaturile pe care Allview le-a pregătit pentru utilizatori, pot fi găsite pe pagina telefonului, la secțiunea Optimizare și Ergonomie: https://www.allview.ro/faqsoulx5pro/