Noul smartphone cu clapetă de la Samsung apare într-un clip video – ar putea fi lansat luna viitoare!

437

Așa cum am mai spus-o și cu alte ocazii Samsung nu este dispusă să renunțe la telefoanele cu clapetă, deși aceste design este văzut ca fiind unul depășit și demodat. În Asia, însă, lucrurile nu stau chiar așa.

Săptămâna trecută vă arătam imagini cu acest nou telefon (SM-W2018), care se va numi, cel mai probabil, Leader 9, dar acum a apărut pe YouTube un clip video cu un model funcțional și arată la fel ca în imaginile despre vă vorbeam.

https://youtu.be/5nMJWnKMM4M

Informațiile legate de specificații indică două display-uri AMOLED cu diagonala de 4,2 inci, procesor Snpadragon 835, cel mai bun pe piață la ora actuală, 6GB memorie RAM (cât are și Galaxy Note 8) și 64GB stocare internă.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12MP și una secundară de 5MP. Cea mai dezamăgitoare informație este însă legată de baterie care are o capacitate de 2.300mAh. Mi se pare că nu-i suficient un telefon cu două display-uri.

Cât despre lansare, Samsung a confirmat printr-o invitație că va fi prezent luna viitoare, pe data de 1 decembrie, și la fel ca și modelul Leader 8 (SM-W2017), va fi lansat doar în China.