Următorul iPhone SE ar putea fi lansat abia la anul

214

Luna trecută se zvonea că noul model de iPhone ”de buget” ar putea fi lansat în această vară, iată cu au apărut noi informații potrivit cărora acest lucru nu se va mai întâmpla.

Lansarea noului iPhone SE ar fi fost programată pentru această lună, potrivit zvonurilor apărute în urmă cu două săptămâni, dar potrivit unor noi surse care afirmă că au informații din rândul furnizorilor de componente pentru Apple, acest model ar fi programat pentru lansare undeva în primul trimestru din 2018.

Cât despre specificațiile acestuia, următorul iPhone SE va avea un display de 4 sau de 4,2 inci. Ar urma să fie echipat cu procesor Apple A10, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern.

Camera foto principală ar urma să aibă un senzor de 12 MP, în timp de în față ar trebui să găsim o cameră pentru selfie-uri de 5 MP. Totodată, telefonul ar urma să vină cu senzor de amprente, o baterie de 1,700 mAh și va rula iOS 11.

În ceea ce privește prețurile, zvonurile afirmă că își va păstra prețurile la același nivel cu generația actuală de iPhone SE. În prezent, cea mai ieftină variantă de iPhone SE (cu 16 GB spațiu de stocare la bord) are un preț de 399 de dolari, pe site-ul Apple.