Nokia a fentat lansarea unui flagship adevărat prin prezentarea unei versiuni restilizate a lui Nokia 6

- Adrian Ungureanu
207
Nokia 6

Deşi a fost primul mare eveniment la care participă brandul Nokia de la revenirea pe piaţa smartphone, după încheierea acordului cu Microsoft, finlandezii nu au reuşit să aducă flagshipul pe care fanii lor îl aşteaptau. În schimb au prezentat o versiune restilizată a modelului Nokia 6, lansat în luna ianuarie în China.

Versiunea “Arte Black” nu diferă cu nimic în specificaţii. Este doar un model restilizat, cu o carcasă cu un finisaj superior faţă celui de le modelele din China. Telefonul va veni într-o carcasă negru metalizat surprinzător şi se va vinde la un preţ global mediu de 299 euro.

Există şi versiune internaţională non-Arte a lui Nokia 6, care vine cu doar 3GB RAM, în loc de 4GB RAM şi cu 32 GB memorie internă, în loc de 64 GB. Aceasta este versiunea mai ieftină, pentru Europa, Nokia şi HMD Global stabilind un preţ recomandat de 229 de euro. Disponibil în patru culori – Matte Black, Silver, Tempered Blue şi Copper.

Au fost prezentate şi modelele Nokia 3 şi Nokia 5, modelele mai ieftine şi mai puţin dotate ale noii game de smartphone-uri Nokia. Nokia 3 este disponibil în patru culori distincte, Silver White, Matte Black, Tempered Blue and Copper White şi va avea un preţ mediu de 139 euro. Nokia 5 vine în patru culori, Matte Black, Silver, Tempered Blue şi Copper, la preţul mediu global de 189 euro.

Până le veţi putea cumpăra vă invităm să le admiraţi în galeria de mai jos.