Nokia 9 își face prima apariție într-o serie de imagini spion surprinzătoare

252

Fanii Nokia încă așteaptă ca HMD Global, noul producător, să aducă pe piață și un vârf de gamă care să se bată cu modelele de top de la Samsung, Apple, LG, Huawei sau HTC.

Toate speranțele fanilor care au urmărit industria zvonurilor stau în Nokia 9, care ar putea fi primul flagship adevărat din noua eră. Acesta și-a făcut apariție într-un set de imagini spion, ocazie cu care aflăm și o parte din specificațiile sale principale.

Imaginile sunt de foarte bună calitate, dar din păcate telefonul este ”ascuns” într-o carcasă care are rolul de a ascunde adevăratul design al telefonului, dar ne mulțumim și cu atât.

În primul rând, din imagini vedem clar că noul telefon va avea cameră duală, va beneficia și de senzor de amprentă și că rulează Android. HMD nu a scos mufa audio jack deși a ales un port USB Type-C pentru acest model.

Totodată, cu această ocazie vedem și ce ascunde la interior acest presupus Nokia 9. Vedem că are un display de 5,27 inci, cu rezoluția Quad HD, la o densitate a pixelilor de 557 dpi. Telefonul este dotat cu procesor Qualcomm, cel mai probabil va fi modelul Snapdragon 835 așa cum au sugerat zvonurile anterioare. Acesta dispune de 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern.

Autorul fotografiilor, care nu pare să dorească să-și ascundă identitatea, a realizat și niște imagini cu telefonul, iar din aceste mostre putem vedea că HMD a montat un set de camere foarte bun pe noul telefon. Cel puțin în condiții bune de lumină fotografiile realizate cu acest telefon par foarte bune.