Nokia 9 își arată din nou fața – pare că are cameră frontală duală!

- Adrian Ungureanu
419

Nokia 9 își face din nou apariția pe internet într-o randare care a scăpat pe rețeaua de socializare chineză Weibo și care scoate la iveală un detaliu interesant.

Ne referim direct la componenta foto. În partea sus, în stânga pot fi observate două camere, destul de asemănătoare și ar putea fi un semn că noul model din portofoliul celor de la HMD Global ar putea avea cameră de selfie-uri duală.

În rest, design-ul păstrează puțin din trăsăturile cu care ne-au obișnuit finlandezii. Pe laterale rama dispare complet, în timp ce în partea de sus și de jos a ecranului încă rămân două benzi destul de vizibil. Totuși, ne dă impresia că ecranul este destul de generos.

Nokia 9 ar trebui să fie lansat în premieră în China, în luna ianuarie alături de a doua generație a modelului Nokia 6.  Telefonul a primit certificare pentru piața din China, unde chiar urmează să fie lansat și a fost depistat în urmă cu ceva timp în baza de date a testului de referință de la GFXBench. Dar testul a fost rulat prin septembrie, așa că este foarte posibil să fi apărut schimbări.

Deocamdată nimic nu este sigur fără o confirmare oficială.

No posts to display