Nokia 9 ar putea fi lansat luna viitoare alături de o nouă versiune Nokia 8

- Adrian Ungureanu
378

Deși ne-am fi așteptat ca Nokia 9, despre care s-a vorbit toată toamna, să va fi lansat până la finele acestui an, se pare că HMD Global nu mai are în plan așa ceva. Oricum, este destul de târziu pentru o lansare.

Noile informații venite din China, însă, spun că Nokia 9 va fi lansat în prima lună a anului viitor. Sursele susțin că HMD Global pregătindu-se deja pentru un eveniment de lansare pentru data de 19 ianuarie.

Informațiile mai spun că nu va fi singurul model lansat la această dată. Va fi lansată o versiune actualizată a modelului Nokia 8. Apar și informații legate de prețurile pentru versiunile de Nokia 9.

Din informații înțelegem că va fi o versiune cu 6GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern, la un preț de 3,699 yuani, adică în jur de 470 de euro și o versiune cu 6GB de RAM și 128GB stocare internă la un preț recomandat de 4.199 de yuani, adică în 535 de euro.

Restul specificațiile care au apărut până acum prin zvonuri indică in display de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD+ (2160×1080 pixeli), în format 18:9, procesor Snapdragon 835, cameră principală duală și certificare IP67. De asemenea, se spune că HMD Global ar fi renunțat pentru acest model la clasicul jack audio.