Nokia 9 ar putea fi lansat în ianuarie alături de Nokia 6

- Adrian Ungureanu
498

Se pare că HMD Global ar putea lansa mai multe telefoane în luna ianuarie! În ultimele zile s-au înmulțit zvonurile legate de Nokia 6, dar acum apar informații și despre Nokia 9 care ar fi trebuit lansat în acest an.

În urmă cu o săptămână apăreau informații legate de HMD Global care a programat pentru data de 19 ianuarie un eveniment de lansare în care va fi prezentat Nokia 9 și o nouă versiune de Nokia 8.

Ei bine, lucrurile încep să se lege puțin și să capete contur. În ultimele  zile s-a vorbit de lansarea modelului Nokia 6 (2018) în luna ianuarie, pentru a marca un an de la lansarea primului smartphone în noua era Nokia. Anul acesta, pe data de 19 ianuarie a intrat la vânzare modelul original Nokia 6 pentru prima dată în China.

Între timp, Nokia 6 (2018) a primit certificare TENAA, la timp pentru o lansare în luna ianuarie. Acum aflăm că Nokia 6, dar și Nokia 9 au primit certificare CCC (China Compulsory Certificate), ceea ce înseamnă că ambele telefoane sunt pregătite de lansare.

Acum noile zvonuri spun că HMD Global va lansa și Nokia 9 alături de Nokia 6, lucru perfect plauzibil. Nokia 8 nu are cum să fie lansat atât de devreme. Cel mai probabil, Nokia 8 va fi lansat în a doua partea a lui 2018, tot în toamnă.