Nokia 9 apare pe GFXBench cu Android Oreo la bord

- Adrian Ungureanu
257

A venit momentul să ne mai îndreptăm puțin atenția de la noile iPhone-uri și să ne mai limpezim puțin gândurile pentru o clipă și să privim și către restul pieței și am descoperit să mai există și altceva în afară de Apple.

Noile iPhone-uri au fost prezentat oficial, avem și un indiciu cam cât ar putea costa acestea în România, dar între timp au apărut vești interesante și dintre Nokia. Modelul Nokia 9 și-a făcut o nouă apariție în baza de date a celor de la GFXBench, modelul fiind testat de această dată cu Android 8.0 Oreo la bord.

După cum vedeți și în imaginea de mai sus, telefonul dispune de un display de 5,3 inci, cu rezoluție Quad HD (2560×1440), procesor Snapdragon 835, octa-core, tactat la 2,4GHz, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern.

Rezultatele ne arată o cameră principală cu senzor de 12MP, dar mai mult ca sigur va avea doi senzori, cel mai probabil și al doilea va fi de 12MP, iar lentilele vor fi semnate Carl Zeiss. În față vom regăsim încă un senzor de 12MP pentru camera de selfie-uri.

Probabil ne apropriem și de lansarea unui noi Nokia. Sperăm să fie unul chiar mai impresionat decât Nokia 8. Dar vom reveni cu detalii.