Nokia 9 apare într-o randare video superbă

- Adrian Ungureanu
268

HMD a lansat până acum 4 modele de smartphone-uri Nokia până acum, modelele Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 8, dar este foarte posibil ca până la finele anului să mai asistăm la lansări.

Dacă zvonurile care anunțau că vom vedea 7 smartphone-uri Nokia în acest an sunt corecte, HMD mai are trei telefoane de lansat până la finele anului. Acestea sunt Nokia 2, Nokia 7 și Nokia 9. Câte un model pentru fiecare segment: low-end, mid-range și premium.

Nokia 9 cu siguranță va fi următorul cel mai interesant telefon, pentru că se prefigurează a fi un model cu dotări de top și cu design atrăgător, în trend cu tendințele actuale de pe piață.

Băieții de la Concept Creator au făcut un filmuleț de prezentare a noului telefon, unu neoficial, evident, dar care ne oferă șansa să vedem o randare superbă a modelului Nokia 9. Aceștia anticipează că Nokia 9 va avea cameră duală cu doi senzori de 13 MP, cu lentile Carl-Ziess, 6GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Deocamdată, nu prea sunt date legate de Nokia 9, mai ales cu agitația din jurul telefoanelor Galaxy Note 8, LG V30, iPhone 8 și Mate 10, zvonurile despre telefoanele Nokia au cam stagnat, așa că nu știm dacă HMD va ajunge la 7 telefoane inteligente lansate în acest an sau nu. Va trebui să mai așteptăm ceva confirmări.

În orice caz, vă invităm să urmăriți acest clip superb. 😀