Nokia 9 apare într-o nouă randare având ecran cu margini curbate, senzor de amprentă pe spate și fără jack audio

392

Nokia ar trebui să mai lanseze până la finele acestui an încă două telefoane, cel puțin. Modelele așteptate sunt Nokia 2 și Nokia 9. Acesta din urmă este așteptat ca un telefon ceva mai bine dotat și să adopte un design care să se încadreze cu tendințele actuale.

Ultima randare 3D a acestui telefon și vedem că, într-adevăr, respectă tendințele actuale în materie de design, dar relevă și faptul că Nokia 9 nu are mufă audio jack tradițională. Astfel, Nokia urmează exemplu celor de la Apple și Google care au renunțat pentru telefoanele lor la clasică mufă pentru căști.

Cel mai probabil modelele mai ieftine, vor continua să aibă jack-ul audio, dar în cazul Nokia 9 să fi luat o altă decizie. În rest, vedem că și Nokia a renunțat la butonul Home fizic, motiv pentru care senzorul de amprentă s-a mutat în spate, sub camera foto duală, care are o altă formă față de cele instalate pe modelele Nokia 3, 5, 6 sau 8. Totodată, modelul din acest clip prezintă un ecran cu margini curbate, în stilul Samsung.