Nokia 9 apare în noi randări

- Adrian Ungureanu
406

HMD Global și Nokia mai pregătesc telefoane pentru finalul acest an. Pare destul de clar că Nokia 2 și Nokia 9 vor fi modelele prezentate în ultimele luni ale anului, pentru că zvonurile despre ele continuă să apară.

Acum au apărut imagini cu Nokia 9, randări ce par a fi oficiale, dar deocamdată nu este nimic sigur. Design-ul este unul atractiv, asemănător cu linie caracteristice modelelor Nokia lansate în acest an, așa că ne  așteptăm ca design-ul final să nu fie foarte diferit.

Telefonul a apărut în baza de date a testului de refeință de la GFXBench, de unde aflam că va avea display de 5,3 inci, cu rezoluție Quad HD (2560×1440), procesor Snapdragon 835, octa-core, tactat la 2,4GHz, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern. Legat de cantitatea de RAM există și speculații că ar putea avea 6GB memorie RAM. Unele zvonuri sunt și mai optimiste și vorbesc de 8GB de RAM

Rezultatele ne arată o cameră principală cu senzor de 12MP, dar mai mult ca sigur va avea doi senzori, cel mai probabil și al doilea va fi de 12MP, iar lentilele vor fi semnate Carl Zeiss. În față vom regăsim încă un senzor de 12MP pentru camera de selfie-uri.