Nokia 8 ajunge și la operatorii și retailerii din România

- Adrian Ungureanu
348

HMD Global, noul producător de telefoane Nokia, a anunțat că vârful de gamă Nokia 8 va putea fi achiziționat și în România de la toți operatorii și mari retaileri locali.

Nokia 8 dispune de un ecran LCD de 5,3 inci, cu rezoluție Quad HD (2560×1440 pixeli), platforma Snapdragon 835, procesor grafic Adreno 540 și două versiuni de echipare RAM și stocare internă: 4GB RAM cuplat cu 64 GB memorie internă și 6 GB RAM cu 128 GB spațiu de stocare intern. Dar cei care vor mai mult au la dispoziție slotul pentru card microSD.

Componenta foto este formată dintr-o cameră frontală, pentru selfie-uri de 13 MP, iar camera principală duală este dotată de asemenea cu doi senzori a câte 13 MP fiecare. Plusul camerei principale este dat de lentilele de calitate superioară, produse de nemții de la Zeiss. Dacă tot vorbim de senzori, ar trebui să menționăm și senzorul de amprentă integrat în butonul Home de sub ecran.

Potrivit unui comunicat remis redacției, telefonul va fi disponibil la operatorii Telekom, Orange și Vodafone și la retailerii Altex, Flanco și eMAG, culoarea tempered blue, la un preț recomandat de 2.699 lei.