Nokia 6 ar putea ajunge şi în Europa în lunile următoare

389

Nokia 6 a creat o adevărată isterie în China, iar fanii brandului finlandez din Europa şi-ar fi dorit şi ei să poată cumpăra primul telefon de la revenirea pe piaţa smartphone.

Un utilizator de Twitter, Roland Quandt, care a mai oferit zvonuri legate de gadgeturi şi în trecut, le dă o veste bună fanilor Nokia din Europa. Mai exact celor din Germania. Retailerul MobiCom-Debitel ar încerca să stabilească un parteneriat pe termen lung cu noul producător de telefoane cu brandul Nokia, HMD Global, şi vrea să aducă Nokia 6 şi în magazinele sale, în următoarele luni.

Încă nu suntem siguri că HMD Global şi Nokia vor dori să aducă acest telefon în Europa. Deocamdată, Nokia 6 este disponibil exclusiv pentru China deocamdată, unde 1,4 milioane de chinezi s-au înscris pe lista celor care vor să cumpere acest telefon.

Este o cifră încurajatoare pentru HMD şi Nokia, care le-a putea determina să regândească strategia pentru Nokia 6. Deocamdată, se pare că finlandezii ar prefera să aducă în Europa următoarele modele ce urmează să fie prezentate şi pe care le aşteptăm la MWC 2017.