Nokia 3310 relansat! Un telefon prins între două epoci diferite

274

Aşa cum era anticipat, pe lângă modelele Nokia 3, 5 şi 6, finlandezii de la HMD şi Nokia au prezentat şi o versiune actualizată a celebrului telefon Nokia 3310. Un telefon care păstrează trăsăturile modelului din anii 2000, dar vine cu linii moderne, făcându-l să pară un telefon prins între două ere diferite.

Designul este clar inspirat de modelul de la începului acestui mileniu, aşa cum s-a şi zvonit săptămâna trecută. Totuşi, se vede că finlandezii au vrut în acelaşi timp să-i confere şi un aer mai modern, însă rezultatul nu pare a fi cel mai reuşit. Mai ales dacă ne raportăm modelele mai colorate.

Spre deosebire de strămoşul său, noul model vine cu o cameră foto de 2 MP. In plus acesta are şi un slot pentru card microSD, de până la 32 GB, în cazul în care vreţi să faceţi poze sau să ascultaţi muzică, pentru că telefonul dispune de doar 16 MB spaţiu de stocare intern.

Noul 3310 vine într-un corp destul de subţire, uşor, iar producătorul în caracterizează ca fiind “incredibil de durabil”. Este dotat cu o baterie ce îi conferă utilizatorului o durată de convorbire de 22 ore şi durată de viaţă a bateriei în mod stand-by de o lună de zile. Telefonul este disponibil în patru culori distincte – Warm Red şi Yellow, ambele metalizate, şi Dark Blue şi Grey, ambele mătuite. Nokia 3310 se va vinde la preţul mediu global de 49 euro.

 

 

 

 

 

 

Bătrânul Nokia 3310 a fost lansat într-o perioadă în care telefoanele de genul său erau la căutare şi a devenit, prin urmare, cel mai bine vândut telefon mobil din toate timpurile. Versiunea sa modernă, nu are aceleaşi condiţii şi deşi nu este scump, va putea puţine şanse să însemne ceva în istoria brandului Nokia, la capitolul vânzări.