Nokia 3310, placat cu aur și fețele lui Putin și Trump, vândut pentru aproape 2.200 de euro

- Adrian Ungureanu
273

Deși pare o glumă de început de weekend, chiar nu este! Rușii de la Caviar, compania care a lansat anul trecut mai multe modele de iPhone 7 placate cu aur și cu fața lui Vladimir Putin, a scos pe piață un nou telefon ”ciudat”.

Nu știm dacă designerii de la Caviar sunt serioși sau au un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar au lansat un Nokia 3310 (versiunea modernă a legendarului telefon din anii 2000, lansată de HMD Global la începutul acestui an) placat cu aur și care poartă pe spate un medalion cu fețele lui Vladimir Putin și Donald Trump.

Telefonul este făcut special pentru a marca Summitul G20 ce are loc astăzi și mâine (7-8 iulie) în Germania la Hamburg. Telefonul este îmbrăcat într-o carcasă din oțel de damasc, placată pe alocuri cu aur și care prezintă și un medalion cu cei doi președinți. De asemenea, a fost încrustată și data și locația Summitului.

Telefonul este scos la vânzare pe site-ul companiei la un preț de aproximativ 2.180 de euro (2.500 de dolari). Pe lângă acestea veți găsi pe site-ul celor de la Caviar mai multe variante de Nokia 3310, vă lăsăm să vă alegeți versiunea preferată.