Nokia 3310 ajunge în magazinele din Europa în această săptămână

127

Noul Nokia 3310 a fost unul dintre telefoanele vedetă de la MWC 2017, în urmă cu două luni la Barcelona, dar nu pentru că ar fi vreun model revoluționar, ci pentru că este versiunea reactualizată a celui mai popular telefon mobil din toate timpurile, care a făcut furori la începutul anilor 2000.

Nostalgicii și fanii brandului finlandez au stat cu ochii pe Nokia la și HMD la MWC 2017, unde au surprins cu acest telefon care vine dintr-o altă eră. La două luni de la prezentare, telefonul va fi, în sfârșit, disponibil în magazine.

Cel puțin în Europa, retailerii au început deja să-l anunțe, așa cum este cazul unui retailer din Germania care a anunțat că acesta va fi disponibil începând cu vineri, 28 aprilie. Totodată, retaileri din Cehia, Austria și Norvegia au anunțat și ei lansarea noului telefon la vânzare.

Prețurile din magazine diferă față de cel anunțat de HMD Global. Dacă în urmă cu două luni compania care produce acum telefoanele cu brandul Nokia anunța că prețul recomandat este de 49 euro, acum prețul cel mai întâlnit este de 59 de euro. Cel mai mic preț este 53 de euro.

Este interesat de văzut cât de bine se va descurca în vânzări noua versiune a lui Nokia 3310, în condițiile în care smartphone-urile sunt la putere.