Nokia 3 la testele de durabilitate! Cum s-a descurcat telefonul de buget de la HMD?

- Adrian Ungureanu
225

Brandul finlandez a fost asociat la începutul acestui mileniu cu telefoanele calitate, telefoane bune, durabile și pe care te puteai baza oriunde. Dar asta a fost cum 10-15 ani, în era veche, acum în era smartphone-urilor Nokia nu mai este brandul de altă data.

Abia acum au revenit și încearcă să-și recâștige locul pe piață. Dar a renunțat la calitatea produselor sale? Ei bine, modelul Nokia 3, un telefon modest ca performanțe din segmentului low-cost, a trecut pe la JerryRigEverything, pentru clasicul test de durabilitate.

Așa cum a observat și noi în review-ul nostru, și Zack Nelson o observat design-ul și calitatea materialelor care-ți dau impresia de telefon premium. Dar este Nokia 3 la fel de premium și când este supus torturii? Haideți să vedem.

După cum ați putut observa în filmuleț, Nokia 3 este mult mai rezistent decât ar lăsa să se vadă la prima impresie. Marele său minus este plasticul care protejează camera foto, în rest fiind la fel de rezistent sau la fel de vulnerabil ca și alte telefoane de pe piață. Un lucru bun pentru un telefon care poate fi găsit în România, la liber, la prețuri începând de la doar 590 de lei.